dinsdag 9 augustus 2011

week 14

Week 14 zit er alweer bijna op en het was een week vol indrukken en gezelligheid.
De week begon een beetje verdrietig, tijdens een dagje weg werd er ingebroken in de auto en werd de rugzak van Miranda gepikt. Portemonee, telefoon, trui, camera en mijn lieve vriendjes Vesta, Vuur en Vlam zaten erin. Wat een gezellig dagje moest worden eindigde op het bureau om aangifte te gaan doen.
Een paar dingen zijn vervangen, maar het gemis van de camera en de draken is wel groot. Voor Vesta, Vuur en Vlam is nu wel vervanging geregeld, maar de vraag is of dat gevoel weer helemaal hetzelfde wordt als met de oude draakjes. Voor de camera moet nog even gespaard en gesnuffeld worden, maar ook daar zal een vervanging voor komen.

Van verschillende kanten kwam er wat verdrietig nieuws, wat wel indruk heeft gemaakt en ik kan alleen maar de mensen die het aangaat heel veel sterkte wensen.

Ook waren er veel leuke momenten deze week. De vele kaartjes en lieve felicitaties waren in overvloed, glunderende koppies van Arjen en Miranda als mensen ze geluk wenste met hun zwangerschap.
Vol spanning werd ook weer het tweede cadeautje uit de mand open gemaakt, dit keer werd het kleinste cadeautje uitgepakt. Er zat een flesje masage olie in voor de broodnodige ontspanning. Nog even was er discusie over wie nou wie zou moeten maseren. Miranda vond dat zij het verdiende en Arjen vond dat hij het verdiende. Uiteindelijk waren ze het er dan toch maar mee eens dat ze het allebei verdiende. Nu zal het alleen nog even discuseren worden over wie er als eerste mag gaan ontspannen, haha. Wordt vervolgd...

Ook heeft de kleine frummel deze week zijn eerste knuffeltje gekregen (zie foto) Een heerlijk pluizig beertje die ik eigenlijk heel graag zelf zou willen houden, maar ik knuffel hem gewoon nog een half jaartje plat. Die kleine kan er nu toch nog niks mee.

Maandag was het tijd voor een gezellige middag en avond met familie Oostrum. Wijk aan Zee was de bestemming en we hebben de eerste anderhalf uur heerlijk kunnen genieten van de zon. De neefjes en het nichtje van Miranda hebben heerlijk op het strand kunnen rafotten en de voilwassenen zaten met een hapje en een drankje achter de windschermen. 's Avonds hebben we met z'n allen in een aparte ruimte gezellig gegeten en zitten babbelen. De regen kwam toen met bakken uit de lucht vallen dus we waren heel blij me de zon die we toch nog even gehad hadden. Na nog wat koffie en thee weer naar huis, want de volgende dag was het weer vroeg het bed uit. Papa en Mama van Miranda nog bedankt voor de gezellig dag.

Plopjes onderin de buik van Miranda maakte haar zaterdagnacht wakker, het was maar even en later heeft ze het niet meer zo duidelijk gevoeld, zouden het haar darmen zijn geweest??? of zou het misschien toch de eerste keer zijn geweest dat ze de kleine frummel heeft gevoeld.... al is dat misschien wat vroeg....

Nog wat weetjes...
    ... miranda is sinds half mei 1,5 kilo aangekomen
    ... sinds begin juni is er 15 cm op navel hoogte bij gekomen (er zijn nog heel veel mensen die niks zien, al zei een collega vandaag "he moet je kijken, ze lijkt nu wel echt zwanger", hihi "maar dat ben ik ook echt" hihi was wat Miranda zei)
    ... nog 1 weekje in een kannetje plassen en dan is Miranda klaar met voor Moeders voor Moeders te plassen, het is voor een goed doel, maar na een paar weken ben je het wel zat.
   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten