zaterdag 27 augustus 2011

Van de babykamer tot de schuur uitruimen???

Alweer 17,5 week, de tijd vliegt voorbij, maar we zijn al een aantal stapjes dichter bij een babykamer.
Maandag en dinsdag hebben Arjen en Miranda flink doorgewerkt. Maandag waren ze druk in de toekomstige babykamer, alles werd eruit gehaald en naar beneden gebracht. Een bureau werd uit elkaar gehaald en wat andere spullen werden apart gezet, om onder andere de vader van Miranda weer blij mee te maken.
Drie dozen met knutsel/frutsel spullen werden beneden neergezet. Miranda is 's avonds op de grond gaan zitten en heeft alles uitgezocht en in de goede dozen gedaan voor in haar bureau. Zo en dat was weer een klusje die al heel lang lag te wachten die nu eindelijk klaar is.
Dinsdag gingen ze ineens in de schuur aan de slag. Buiten was het alleen maar aan het regenen. De spullen uit de schuur werden in de garage gezet of gegooid, dat lag er maar aan of het mocht blijven of weg moest. Een halve container hebben ze gevuld met troepjes en andere vergeten dingen. Toen was de container vol en toen lag er nog voor een halve container troep in de garage. Dus de rest kan er volgende week in.
Langzaam klaarde het op buiten en in de schuur ook. De werkbank werd zichtbaar en eindelijk werd me duidelijk waarom ze nu ineens in de schuur aan 't werk gingen. De oranje kasten van Miranda die een nachtje op de overloop hadden gelogeerd, werden naar beneden gebracht. Vanuit daar ging al het oranje spul naar de schuur.
Daar hebben ze een mooi plekje gekregen en nog mooier eindelijk kunnen alle los slingerende spullen een mooi plekje krijgen. Schroefjes, spijkertjes, snoertjes, boortjes, etc.. alles werd in bakjes gedaan en netjes neergezet en ineens kon er ook weer gewerkt worden aan de werkbank. De fietsen kunnen nu zonder problemen en getil de schuur in, sterker nog je kan bijna een rondje fietsen in de schuur.
Ondertussen was de zon gaan schijnen en hebben ze ook nog een beetje kunnen genieten van het mooie weer.

Deze week stond ook in het teken van positie broeken. Niet dat het nu al nodig is, maar die tijd zal er binnenkort toch wel aan gaan komen. Maandag was de prenatal aan de beurt, helaas bleek de grote van de winkel niet van invloed te zijn op de hoeveelheid positie kleding. De keuze was beperkt en toen ook nog eens bleek dat maatje 36 te groot was, waren ze snel uitgekeken. Arjen vind het sowieso maar niks, zo'n broek met een sjaal.
Wel hing er tussen het babyspeelgoed, hoe kan het ook anders, een tril draakje, haha. Een lief wit draakje die met een touwtje aan een soort grote knijper zit, die je aan de maxicosi kan hangen. Als je eraan trekt gaat hij trillen. Miranda was gelijk verliefd, die komt in de maxicosi van kleine Cees.
Wel een beetje jammer dat de dame achter de kassa, zonder blikken of blozen vroeg of het een cadeautje was. Bij de lift zei Miranda nog tegen Arjen, nou ook raar dat ze dat vraagt ze ziet toch wel dat ik bijna 17 weken zwanger ben, haha.
Donderdag was de H en M aan de beurt voor een positie broek, maar helaas ook hier, overal zo'n stomme sjaal aan die broeken. Maatje 36 paste hier gelukkig wel en soms was zelfs maatje 38 nodig. Alleen steeds weer veel te veel ruimte rond de heupen en die sjalen die zijn ook gewoon nog te ruim.
Wel werd er een leuk roze tuniekje gevonden en voor die 5 euro mocht die wel mee.
De broeken moeten dan toch maar even wachten tot er echt een buik zit.
 
Toen Miranda vrijdag tijdens het doen van de boodschappen even de kruidvat in dook, vond ze nog voor heel weinig een paar super leuke rompertjes. Altijd moet ze daar tussen de aanbiedingen neuzen en vandaag met succes. Een setje van 5 rompertjes van 7,50 nu met 70% korting. Ze hadden alleen nog maar 50/56 en 62/68 maar ja dat kon de pret niet drukken. Helemaal in opperbeste stemming wandelde ze de kruidvat uit, wat een mooi koopje 10 rompertjes voor maar 4,50 euro!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten