dinsdag 3 april 2012

We zijn weer thuis


Kleine Diva
samen met Mama
Zo de vakantie zit er weer op, het was heerlijk en we hebben het super lekker gehad, maar het is toch ook weer fijn om thuis te zijn.

Maud heeft zich super gehouden, ze was wel veel wakker overdag, maar daar genoten we ook weer van, zeker papa want die had nu zeeën van tijd om met zijn kleine meisje bezig te zijn.

Wat een genot is dat om die twee samen te zien, Maud vind papa super interessant, zeker als hij met zijn tong gaat klakken en Arjen straalt als hij met zijn kleine meisje is. Totdat ze begint te brullen, want tegen dat hoge meisjes gegil kan hij niet zo goed. Al begint hij langzaamaan een beetje eelt op zijn trommelvlies te krijgen, iets wat mama al heeft dankzij velen jaren kinderopvang.

Ik heb uren zitten kletsen met mijn moppie, wat een verhalen kan ze vertellen.

Maud vermaakt zich weer prima met haar drie nieuwe vriendjes, ze heten Artis de partis, mini Waffie en Bibi. 3 mini knuffeltjes die net handzaam genoeg zijn voor Maud om vast te houden. Vooral Waffie en Artis zijn erg in trek. Ze pakt ze nog niet zelf maar als we er een van die drie in haar handje geven dan is ze helemaal gelukkig. Ze wrijft er lekker mee tegen haar toet en als ze heel moe is, dan wil zo'n knuffel in haar hand haar net dat beetje rust geven om in slaap te vallen.

Iedereen was verliefd op ons kleine moppie en iedere dag kwamen ze wel even kijken naar de dame.

De terugreis was heerlijk relaxed, Maud liet op het vliegveld wel even weten dat ze er was. Madam was uitgeput maar wilde eigenlijk niet slapen, uiteindelijk moest een stukje wandelen en hobbelen eraan te pas komen om haar de oogjes even dicht te laten doen.

30 minuten later was ze weer wakker, maar toen zaten we ook bijna in het vliegtuig. Een oplettende medepassagier melde ons nog net optijd dat het vliegtuig niet vol zat en dat we gewoon de maxi cosi mee moesten nemen. Wat een genot was dat.

Met het stijgen en landen moest Maud wel op schoot, maar dat was niet erg want dan moest ze toch eten. Maar de rest van de reis lag ze prinsheerlijk in haar maxi cosi te slapen. Zo konden papa en mama ook even hun ogen sluiten.

Daarna heeft ze nog de hele terugrit naar huis geslapen. Om 5 uur gingen we na nog wat gegeten te hebben naar bed en onze lieve spruit hield het daarna ook weer vol tot half 10. Wat een heerlijkheid, zo'n meisje wat zo goed slaapt.

De eerste twee dagen thuis zitten er alweer op, papa moet morgen weer aan het werk en ik ga genieten van de laatste 4 weken vrij. De afgelopen 8 weken zijn voorbij gevlogen dus deze zullen ook zo om zijn, ik ga dus nog even volop genieten van ons kleine meisje, want ze groeit als kool en de mini is al bijna niet meer mini :(




Diva en Mama

Eerste dag

Samen met papa oefen op haar buik

Met Artis de Partis

Bollie

Kleine Fatma (met dank aan Papa)

Wachten op de lokale bus

Maud kan en wil al staan

Kroelen met Waffie

Nog een keer kroelen met Artis de Partis

Nu al last van het duikvirus

Laatste dag

Papa en Maud nog even tukken en Mama is de koffers al aan het pakken

Heerlijk slapen in het vliegtuig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten