zaterdag 21 januari 2012

update

Even een paar foto's van de kamer van kleine Cees. Het hokkie is klaar en schoon, de laatste dingen zijn opgehangen (bijna nog 5 schilderijtjes van mijn lieve neefjes en nichtje) en de laatste doek is erdoorheen gegaan.
Nu is het wachten tot ze zich gaat aandienen. We hebben geduld en willen eigenlijk dat ze pas na de 23ste komt, chinees nieuwjaar en jaar van de DRAAK.
O jee, soms komen wensen uit en krijgen we echt een draak, hihi.

Mama in spee is druk aan het freubelen. Een geborduurd werkje voor aan de muur is klaar en heeeeeeel goed weggeborgen, want hij is nu zover klaar dat zelf de naam van de kleine meid erop staat. Ook een klein geboorte slingertje van vilt ligt al half in elkaar op het buro en ipv de letters BABY zijn de letters .................
............ geknipt. (haha je dacht toch niet dat ik dat hier ging typen he, haha)
Die letters liggen dus ook niet op het buro, wel de rest van de slinger.


Beneden in de woonkamer staat het bed klaar, de klossen moeten er nog onder maar dat kan ook wachten tot het zover is.
De Hond heeft voorlopig besloten dat hij dat wel een heeeeeeeeeel mooi plekje vind om heerlijk op te slapen. Uitgestrekt neemt hij dan ook het hele bed in beslag, toch fijn dat ik nog een heel mooi dekentje had waardoor ik zometeen in ieder geval niet in een bed met haren van de hond hoef te liggen.
Het zal zometeen wel wennen zijn dat ik in dat bed lig, overdag, en hij toch echt gewoon op zijn eigen kleed moet liggen.

Dinsdag was het weer even controle tijd. bloeddruk was iets omhoog 122/83 maar nog keurig. Door een hoop water te drinken hield ik gelukkig ook een stuk minder vocht vast en dat was te merken 1,6 kg was eraf. De kleine meid lag er weer mooi bij en de verloskundige deed een schatting van 6/6,5 pond. Haar collega had ongeveer dezelfde schatting gedaan, dus dat was wel mooi.
Ook kregen we nog een echo om te zien of wat ze voelde ook echt goed was en het hoofdje echt wel naar beneden lag. Dat deed het inderdaad. Nog even snel naar het hartje kijken en toen was de show alweer over. Ze was al een beetje uitgelopen, maar anders hadden we vast nog meer van ons meisje gezien. Kort om allebei weer goedgekeurd.

Donderdag even op mijn werk op de koffie geweest. heerlijk is dat als de kids zo enthousiast reageren als je binnenkomt. Dikke knuffels waren er in overvloed en lekker even bijkletsen  met de meiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten