zaterdag 22 september 2012

Toch nog een konijn

Toen Maud haar boven tandjes doorkwamen vond ik het vrezelijk jammer dat ze niet zo'n konijnen bekkie zou krijgen. Want niet haar middelste bovenste tanden kwamen door, maar die daarnaasyt. Helaas geen konijnen bekkie voor ons maar een fietsenrek.
Tot onze verbazing zat er een week geleden dan ineens een konijn op het terras, hardstikke tam en heel gezellig, Arjen besloot dan ook gelijk dat we hem zouden adopteren. Ach ja we hebben nog niet genoeg huisdieren!!!
Maar wel even naar de dierenarts voor een prikje aan gezien er hier in de duinen een vervelende konijnenziekte heerst en natuurlijk gelijk even kijken wat voor geslacht ons konijntje is.
Het is een man, maar zonder ballen dus er kan nog wel een vrouwtje bij. Alleen is ook maar zo alleen. Gelukkig heeft een vriend van ons net een nestje, dus als daar een lief meisje tussen zit dan mag die bij ons komen.
Het kleine mannetje is alvast Woezel genoemd dus de naam voor het vrouwtje staat ook al vast...
Pip
Voorlopig wordt de hond helemaal hyper van dat kleine grijze ding in de tuin, maar goed dat went vanzelf.
Arjen is vandeweek druk bezig geweest met een hok. Hij kan heerlijk buiten zitten, graven, slapen en spelen in een mooi ruim hok, o ja en natuurlijk eten want dat doet hij graag.
Maud begrijpt het nog niet zo goed, ze vind het wel leuk, maar voorlopig zijn de hond en de katten helemaal favoriet.
 
Het kruipen begint ze nu steeds een beetje meer onder de knie te krijgen. Zonder problemen trekt ze haar knieen onder zich, dus nog even en madam kruipt de hut door.
Als ze wakker is gaat ze gelijk op haar knien zitten en net zo lang heen en weer bewegen tot het bed gaat meebewegen, haha handig die wieltjes onder het bed.
 
Verder blijft ze het super goed doen, ze is super vrolijk en maakt een hoop herrie, nog steeds zijn de hoge geluidjes helemaal leuk. Andere kindje en haar eigen spiegelbeeld vind ze geweldig, ook dan laat ze met hoge kreetjes haar plezier duidelijk merken. Tijdens zwemles liet ze ook duidelijk merken dat ze al die andere poppies wel heel leuk vond. Die keken op hun beurt een beetje verbaasd naar dat herrie makende meisje.
 
Nieuwschierigheid is iets wat ze van ons beide heeft, hihi en dus ook echt heeeeeel nieuwschierig. Alles wordt grondig bekeken en als ze het niet kan zien dat draait ze zich in alle bochten om toch nog iets te kunnen oppikken. Als er iets veranderd is in haar omgeving, een plantje anders of opgeruimt, dan ziet ze het gelijk en zit ze even vol verbazing en verwondering te kijken naar de veranderingen.
 
Nog even en we gaan op vakantie, 5,5 uur vliegen en ons kleine meisje op schoot. We zijn beniewd hoe dat gaat lopen, want de kleine meid vind het gezellig op schoot, maar heeft soms ook heel veel behoefte aan ruimte voor zichzelf om lekker druk te bewegen en even alleen te zijn. Slapen doet ze eigenlijk niet op schoot maar we hopen toch dat ze even wat rust kan vinden om dat wel te doen.
we zullen zien hoe het gaat, we gaan in ieder geval heel erg genieten, van de zon/de rust/de zee en elkaar...
 
 
mijn gekke tanden

helemaal geconsentreerd kijken naar papa's nagels

hee een camera, dat betekend LACHEN

Woezel

Wakker worden met papa op de bank

Muts, hihi

ik wil kruipen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten