vrijdag 28 september 2012

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

... Maud is ons spiegeltje in het land. De kleine dame laat ons dingetjes zien en horen waarin we onszelf herkennen. Het droppie begint qua koppie een beetje te veranderen en eindelijk zien we er ook een beetje mama in terug. Ook wat kletsen betreft horen we ons zelf terug. De hele dag door horen we haii op het park, als we boodschappen doen in de supermarkt en s avonds in bed. Op haar zij ligt ze te kletsen tegen mini waffie en jindy en het woordje hai wordt veeeeel gebruikt.
De kleine blijft een hoop bekijks trekken en iedereen lacht en speelt met haar. Als we in de plaatselijke bus zitten zou wordt vaak gezegd gif her to me. Maar dat gaat toch net te ver. Kletsen, lachen, spelen, handje vast houden en kusjes geven zijn oke, maar bij een vreemde op schoot doen we toch even niet.
De bus is trouwens wel geweldig om
Maud weer te leren op schoot te slapen, dat deed ze al tijden niet meer. Maar gelukkig is het gehobbel van de bus of de taxi rede genoeg om lekker bij mama te gaan slapen. Weer van die kleine geniet momentjes.
Zwemmen doen we iedere dag en daarbij hebben we nog een heel klein baby badje gekocht die we s morgen in de zon zetten. Al heel snel is die lekker warm en zit maud druk te spetteren in haar eigen bad.
Eten is hier wat lastiger te krijgen als we dachten maar dan komt het gemak van een appartement om de hoek kijken. Lekker zelf koken dus. Vandaag weer wat hapje gemaakt en in de vriezer gezet. Heerlijk zo zelf kokkerelen.
Dikke kus van ons

Geen opmerkingen:

Een reactie posten