maandag 26 maart 2012

6,5 week

Sinds de laatste keer dat ik wat heb geschreven is er een hoop gebeurd.
Kleine maud heeft een sprongetje gemaakt en kan ineens een heleboel dingen.

Ze geeft ons vaak hele mooie lachjes en niet alleen met haar mondje, als Maud lacht lacht haar hele toet, stralende oogjes en een brede lach.
Heerlijk is dat als ik 's nachts uit bed ga en haar wakker maak. Vaak zit ik even met haar te kletsten en dan komt ineens die prachtige lach op d'r gezicht, genieten is dat.

Ze is sinds haar sprongetje ook wat meer wakker en allerter, in de box vind ze het heel leuk om om haar heen te kijken. Een grote gekleurde bal en het mobiel zijn favoriet.

Haar handjes begint ze nu ook te ontdekken, ze kan heel geconsentreerd naar haar vuistje kijken als ze die heen en weer beweegt. Als ze in bed haar speen kwijt is zit ze soms met haar mondje wijd open te zoeken naar d'r vingertjes.

Kletsen kan ze als de beste. Na de voeding zit ze vaak nog even tegen mijn benen aan, ik praat dan veel tegen haar en dan gaat ze heerlijk terug zitten kletsen.

Drinken gaat nu heel erg goed, al een paar dagen hebben we geen tepelhoedje nodig gehad. Super fijn dat we nu zo ontspannen en rustig een voeding kunnen doen. Wel moet de kleine meid na het eten even een tijdje rechtop blijven zitten. Leggen we haar te snel neer of doen we te druk dan zal ze zeker spugen, zo af en toe heeft ze ook wat last van maagzuur, dus we doen het maar rustig aan met haar.
Donderdag zijn we naar het consultatiebureau gegaan. Maud moest haar prikjes hebben en we konden haar gelijk even laten wegen en meten. De kleine dame woog 4315 gram en is alweer 52,5 cm groot, keurig gegroeit dus. Daarna mochten we naar de arts, Maud mocht op het kussen liggen en de dame gaf Maud haar prikjes. Ze gaf bij beide prikken even een brul, maar was goed te troosten. Na de laatste prik mocht ze heerlijk bij mama kroelen. 's middag had ze wel twee zere benen en 's avonds verhoging, gelukkig was 1 zetpil voldoende om haar wat beter te laten voelen.
Nog twee dagen is ze wat hangerig geweest maar nu is ze weer de oude. We hebben haar lekker vertroeteld en verwend, dat mocht nu wel een keertje.

Oma Wil heeft haar geboorte borduurwerkje afgemaakt. Wauw wat is hij gaaf geworden en hij is zo snel klaar. Als ikk hem zelf had afgemaakt, dan had maud er de eerste 10 jaar nog niet naar kunnen kijken. Oma Bedankt!!

Oma-rije heeft voor Maud haar eigen knuffel deken gemaakt, ook alweer zo'n mooi kunstwerk. Een heuze safari deken speciaal voor onze kleine meid.
HTTP://www.caillin-meia.nl hier kun je hem bekijken.

Volgende week gaan we genieten van een weekje Egyptische zon, super spannend zo'n vliegreis met ons meisje, maar het zal vast goed komen.

Voor nu een aantal foto's van de kleine spruit. Een minigreep uit vele bestanden.

 
Slapen bij papa

kijk eens hoe stoer ik ben in mijn spijkerrok

zomerhoed!!

lekker bekkie

mooi koppie

Artis de partis fan

samen met mini waffie

geen uitleg nodig

tong
HEERLIJK!!

schuin lachje

Klaar!!!!

lekker toetje

Papa had de deur niet goed dicht gedaan

Hier wil je toch je bed voor uitkomen 's morgens vroeg

2 opmerkingen:

  1. Hoi kanjer

    Ik moet wel aan de bak nu want hij staat er nog niet op hoor
    dat moet ik dus nu wel ff regelen

    Paps

    BeantwoordenVerwijderen
  2. good girl open wide tounge out this will taste really good

    BeantwoordenVerwijderen