donderdag 22 november 2012

Guppy

Op een rijtje
Het kleine meisje heeft haar eerste zwemdiploma binnen. we Hadden ook niet anders verwacht hoor, want voor Maud was dit gewoon een andere zwemles. Toch?? Niet dan! Ja aan het begin wel, het was wel druk hoor en er waren toeschouwers, maar verder is het gewoon zwemmen. Lekker het water in, spatteren, spelen en driftig met de benen bewegen. Maar dan ineens na "kwak zei de kikker" en "de zeven sprong" gaan we naar een ander bad. Het is ook daar lekker warm en niet zo vol. Heerlijk verder spetteren en zingen en daar ineens zijn papa en opa en oma!!! HE!!! Die houden we in de gaten.
Maar het bad is groot en er is tijd om te relaxen, op haar rug zoekt ze haar voet en vind ze haar teen. haha daar ligt ze dan heerlijk te ontspannen met haar voet in haar hand en haar teen in d'r mond. Heerlijk dat zwemmen, dat zingen, mama vlakbij.
Een paar keer zijn we onderwater geweest en dat is gewoon leuk en grappig. Aan het eind van de zwemles gaan we ineens in het kleine bad zitten en moeten we steeds klappen. Ondertussen stappen er steeds meer moeders met kindjes het bad uit en die krijgen ze een mooi papier.
Even later zijn ook wij aan de beurt en mogen wij ook het eerste diploma in ontvangst nemen.
Maud vind het allemaal goed, we gaan douche, aankleden en gauw naar huis. Bedtijd is het allang geweest en de kleine tante is behoorlijk moe.
 
Kwak zei de kikker

ik ben relaxed

samen met mama onder water

mijn diploma
lekker wandelen

knijpfruit

spelen en troepie maken

lekker onder de douche

op mijn zebra

nieuwe badjas

schreeuw pietje
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten