zaterdag 3 december 2011

happy de peppy

Zo even heerlijk genietend een tijdje in de babykamer gezeten, kleine Cees mag komen. Wat spullen en kleertjes betreft dan, van ons mag ze nog wel die 9 weken blijven zitten om goed te groeien.
Deze week is er door de twee (schoon)mama's hard gewerkt en het heeft zijn vruchten afgeworpen. De (schoon)papa's moesten er wel onder lijden. Want de naaimachines zijn uit de kast gehaald om voor kleine kees de mooiste dingen te maken. Daardoor werd de tijd voor hun wat minder en moesten ze wat langer wachten op een beetje aandacht ;-).
Maar nu hebben ze weer tijd voor hun, want de gordijntjes hangen en zijn prachtig roze en ook de babywas is allemaal gestreken en netjes weggelegd en de hemel hangt boven de wieg.
Foto's zal ik er gauw opzetten maar wilde toch graag ook op deze manier laten weten dat we super blij zijn met alle dingen die er voor ons en kleine kees gedaan worden. Wat is het kamertje mooi geworden en wat zijn we blij met alle (hele) oude en nieuwe spulletjes die we gekregen hebben. Samen maken ze het kamerje voor de kleine meid helemaal af.
Daarvoor nu al even een bedankje want dat verdienen jullie onze (schoon)mama's en natuurlijk ook de (schoon)papa's zeker.
Bedankt!!!!!!!!

1 opmerking:

  1. Lieve schat idank je voor het lieve bericht. Ik wil je graag zeggen dat ik het fijn heb gevonden dat jesamen met mij de laatste dingetjes wilde regelen. Hopelijk kan je het nu wat rustiger aan doe. Voor nu een dikke kus van papa en mama, wij hvj

    BeantwoordenVerwijderen